Foreningen Tal-sammen

Tal-sammen er en forening, bestående af frivillige aalborgensere, der brænder for at hjælpe par med at udvikle gode parforhold og trygge familier og dermed medvirke til at forebygge samlivsbrud til gavn for børn og voksne.

Dette sker via afholdelse af PREP-parkurser, foredragsvirksomhed med mere. Derudover arbejder foreningen med efterfølgende at facilitere netværk, hvor det er muligt.

Vil du vide mere om Tal-sammen, kan du læse vores vedtægter og projektbeskrivelse her:

Vil du se tal-sammens foreningsvedtægter kan du finde dem her:

Bliv medlem af Tal-sammen

Bliv medlem af Tal-sammen

Det er nødvendigt at være medlem af Tal-sammen for at deltage i et PREP-kursus. Medlemskabet koster kun 250 kr pr person og gælder for indeværende år.

Betaling for medlemsskab kan ske via MobilePay på 2423 1710 eller via bankoverførsel til konto nr 9236 4585243162.

Som medlem af Tal-sammen kan man deltage gratis på et PREP-kursus, man tilbydes efterfølgende parsamtale med et frivilligt par fra foreningen og der arbejdes på netværksskabende aktiviteter.

Send e-mail til kontakt@tal-sammen.dk

Støt Tal-sammen

Støt Tal-sammen

Du kan både som privatperson og som virksomhed støtte foreningens arbejde økonomisk og på den måde tage del i foreningens vision om at forebygge skilsmisse og samlivsbrud til gavn for børn og voksne. Kontakt foreningen via mail adresse: kontakt@tal-sammen.dk eller via formular nederst i højre hjørne på denne side.

Følg foreningen tal-sammen på Facebook.

Her deler vi billeder omkring foreningens arbejde og artikler der omhandler trivsel i parforholdet. 

Klik "følg" ikoner her til højre og udforsk tal-sammens Facebook side.

Kontakt Tal-sammen

Har du spørgsmål til foreningen eller er du interesseret i at modtage en mail med oplysninger om fremtidige kurser, så send os en mail via formular.

12 + 11 =